Найкращий недорогий офісний стілець (ІСО)

Хочете обставити офіс сучасними та якісними меблями, але дещо обмежені бюджетом? Дізнайтеся, як використовуючи основні критерії вибору, виключивши маловажливі чинники, вибрати найкращий офісний стілець і при цьому недорогий та чому без модельного ряду ISO вам не обійтися.

 Дизайн

Як не крути, дизайн – перше на що звертає увагу кожен. Для створення зовнішнього вигляду офісного крісла зазвичай працює ціле дизайнерське бюро або підрозділ. Звичайно, це значно впливає на підсумкову вартість стільця. У цьому плані ISO – втілення стилю та елегантності без зайвих декоративних елементів. Ви тільки вибираєте тип роликів, оббивку, колір, наявність підлокітників і все!
Універсальність під різні завдання
Підтримка єдиного стилю – те, що додасть офісу статусу, підніме імідж в очах клієнтів й відвідувачів. Однак для кожної мети необхідний свій предмет меблів, саме тому модель ISO представлена в різних модифікаціях:


●    Для відвідувачів вам стануть у пригоді стільці на ніжках із дерев'яною спинкою та сидінням або м'якою оббивкою на вибір.
●    Якщо потрібно на невеликій площі розмістити більше клієнтів – вибирайте не одинарні стільці, а секції, розраховані на 2, 3, 4 чи 5 осіб.
●    Для конференц-залу підійдуть ергономічні моделі з підлокітниками й відкидними столиками.
●    Комп'ютерні крісла – те, без чого не обійдеться жоден сучасний офіс, виготовленні з максимальною ергономікою вони будуть спонукати до ефективної роботи.

Висока якість за низькою ціною – а таке можливо?
Всупереч загальноприйнятій думці, що дешевий офісний стілець не вирізняється високою якістю, можна сказати, що це не стосується моделі ISO:


●    Надійність забезпечує міцний металевий каркас зі зносостійкого сплаву.
●    Анатомічна продуманість досягнута завдяки дотриманню всіх стандартів за висотою, глибиною, шириною і навіть формою спинки із сидінням.
●    Стійкість при досить сильному навантаженні в 120 кг – завдяки металевій базі з п’ятьома променями достатнього діаметра з пластиковими накладками або без них.
●    Безпека – її забезпечують гіпоалергенні матеріали, міцна збірка, відсутність гострих елементів із кріпленнями, що виступають, якісна фурнітура, оббивка, що дихає.
●    Різноманітність – те, що офісний стілець не має індивідуального дизайну, абсолютно не означає, що він може мати нудний вигляд. Можна вибрати модель з різним видом, кольором і типом оббивки, яка може бути текстильною, поліуретановою, із сітки, штучної шкіри чи мікрофібри.
●    Функціонал – звісно, особливих механізмів від бюджетної моделі ISO не варто очікувати, проте регулювання за висотою здійснюється за рахунок газліфта або механізму Ring Base. Таким чином наявність підлокітників, продумана спинка і регулювання за висотою – найкращий варіант для операторської роботи в офісі.

 Висновок

Оформлюючи робочий простір з обмеженим бюджетом, віддавайте перевагу надійним якісним офісним стільцям ISO. Вони поєднують стильний дизайн і необхідний конструктив для середньостатистичної офісної роботи. А якщо ви прагнете максимальної економії – оптова купівля безпосередньо від виробника меблів стане максимально вигідним рішенням.