Зворотній дзвінок

Наш колл-центр

Політика захисту персональних даних

Шановні гості та клієнти сайту nowystyl.ua!

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Управління цим Сайтом здійснюється АТ «Новий Стиль», що зареєстроване і діє відповідно і згідно законодавства України (далі - і/або «Адміністрація»). Ми з повагою і великою відповідальністю ставимося до конфіденційної (персональної) інформації всіх осіб, які відвідали Сайт. А тому Адміністрація сайту робить все, щоб захистити і зберегти конфіденційність персональних даних наших користувачів. Ми працюємо відкрито і прозоро зі своїми клієнтами, тому Адміністрацією сайту було прийнято рішення про розміщення докладного опису процесу обробки персональних даних при використанні нашого сайту nowystyl.ua При виникненні питань, які стосуються конфіденційності персональних даних, Ви можете зв'язатися з Адміністрацією Сайту за контактними даними, які вказані нижче.

Збір та використання персональних даних

При використанні Користувачем Сайту Адміністрацією здійснюється збір і обробка даних Користувача, а саме: - Даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сайтом; - Файли cookie; Iр-адреси; - Параметри і настройки інтернет-браузерів. Ми збираємо виключно ті персональні дані, які користувачі добровільно надали. Наприклад: ПІБ, число і рік народження, стать, контактні дані такі як: номер телефону, email та ін. Зверніть увагу, що інформація обмежена обсягом, який необхідний для якісного виконання замовлення користувача. В інших випадках, при запиті необов'язковою інформації, користувач повідомлений і має право відмовитися від збору такої інформації. Згідно Закону України «Про захист персональних даних», ст. 7, Адміністрація Сайту не веде збір інформації, для якої встановлені особливі вимоги. Ми ведемо збір інформації за статистикою відвідування Сайту, яка може мати такий зміст: трафік, браузер Користувача, дата і час, а також час, який користувач провів на Сайті.

Цілі збору і обробки персональних даних

Збір та обробка наданих персональних даних здійснюється виключно для виконання замовлення клієнта та поліпшення якості обслуговування наших клієнтів.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні Користувачем сервісів на сторінках Сайту можуть бути присутні коди інших інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути: - Системи зі збору статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники Google Analytics, Yandex Метрика); - Соціальні плагіни мереж (форумів) (наприклад, Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+, Yandex). На деяких сторінках нашого сайту встановлені коди сервісів Google Analytics, Yandex Метрика. Ці сервіси можуть отримувати і обробляти інформацію виключно про те, що ви відвідали сторінку та іншу інформацію, яка передається вашим браузером. Використання зазначених сервісів нам необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, ми не зберігаємо і не обробляємо. Відповідно, якщо Користувач, в силу будь-яких причин, не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта, очистити «Cookies» (через свій браузер). У випадку згоди Користувача, так чи інакше, ми рекомендуємо завжди ознайомлюватися із розділом Про політику конфіденційності і/або порядком збору та використання зазначеними та аналогічними сервісами персональних даних фізичних осіб, щоб уникнути непорозумінь або запобігання порушень прав суб'єктів персональних даних, так як ми не несемо відповідальності в частині збору/обробки/використання зазначеними/аналогічними сервісами персональних даних. Політика конфіденційності сервісу Google Analitics викладена на сторінці http://www.google.com/analytics/terms/ru.html Політика конфіденційності сервісу Yandex Метрика викладена на сторінці https://legal.yandex.ru/confidential/ Соціальні плагіни мереж (форумів) Facebook, Twitter, ВКонтакті, Google+, Однокласники, Yandex на деяких сторінках нашого сайту встановлені коди сервісів (плагіни, віджети ) Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+, Одн окласснікі, Yandex. Ці плагіни можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на Сайті, Like, ретвітнути або, відповідно, "Мені подобається". При відкритті сторінки Сайту, оснащеної таким плагіном, Ваш інтернет-браузер безпосередньо підключить вас до серверів Facebook, Twitter, ВКонтакті, Google+, Однокласники, Yandex і на екрані буде зображено зареєстрований плагін через Браузер. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме наші Веб-сторінки Ви відвідали. Якщо у Вас є обліковий запис на Facebook і Ви увійшли через свій аккаунт, то при відвідуванні нашої Веб-сторінки Facebook буде пов'язувати цю інформацію з Вашим аккаунтом (при наявності аккаунта). При використанні будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки "Мені подобається", коментуванні) ця інформація також буде синхронізована з Вашим аккаунтом на Facebook, Twitter, ВКонтакті, Google+, Однокласники, Yandex. Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, Twitter, ВКонтакті, Google+ або Yandex з нашої Веб-сторінкою і подальшого співвіднесення даної інформації з Вашим акаунтом, Вам необхідно вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням нашої Веб-сторінки. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Twitter, ВКонтакті, Google+, Однокласники, Yandex, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на Веб-сайтах Facebook, Twitter, ВКонтакті, Google+, Однокласники, Yandex. - Соціальної мережі Facebook, управління якою відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800. Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://www.facebook.com/about/privacy/ - Інформаційної мережі Twitter, управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., Який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958; Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://twitter.com/privacy - Соціальної мережі "ВКонтакті", управління якої здійснюється з офісу ТОВ "В Контакті", який знаходиться за адресою: вул. Тверська, д. 8, літ. Б, м Санкт-Петербург, 191015, Росія. Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://vk.com/privacy - Соціальної мережі Google+, управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000. Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці http://www.google.com/policies/privacy/ - Соціальної мережі Однокласники, управління якою здійснюється з офісу компанії ТОВ «Однокласники», Російська Федерація, 125167 г. Москва, Ленінградський проспект, д. 39 , буд. 79. Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці http://www.odnoklassniki.ru/regulations - Соціального форуму yandex, управління яким здійснюється з офісу компанії ТОВ «ЯНДЕКС» 01030, Київ, вул. Б. Хмельницького 19-21, бізнес-центр «Леонардо», 2-а черга, офіс 30 (6-й пов.). Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://legal.yandex.ru/confidential/ Правила використання технології маркерів звернень (Cookies) і лог-файлів/Свобода вибору Кукі( «Сookie») - це невеликі текстові файли, в які браузер може записувати дані, отримані від сервера. Коли ви переходите на сторінку сайту, сервер може зчитувати інформацію, що міститься в «Сookie». Зокрема, «Cookies», можуть бути використані для зберігання інформації про реєстрацію на Сайті або певній галузі, щоб Користувачеві не потрібно було повторно вводити її при подальших відвідуваннях такого Сайту або його області, маркери звернень, які використовуються на Сайті, пов'язані з персональними даними користувача. При цьому технології "Cookies" дозволяють гарантувати безпеку при використанні Користувачем сервісів Сайту (наприклад, за допомогою функції підтвердження входу Адміністрація може заблокувати і запитати додаткову інформацію у Користувача, який намагається увійти в обліковий запис за допомогою Веб-браузера, який Користувач раніше не використовував). Крім того, файли "Cookies" дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та угод використання Сайту Користувачами або пристроями. Файли "Cookies" допомагають Адміністрації оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих користувачів або пристрої, які намагаються зробити пакетні завантаження інформації за допомогою нашого Веб-сайту. У деяких випадках для надання певних продуктів і послуг Адміністрація звертається до постачальників послуг, які можуть бути нашими партнерами. Останні, в свою чергу, також можуть використовувати "Cookies", щоб персоналізувати активність користувачів щодо відповідних додатків партнера; або якщо це стосується реклами, то "Cookies" може бути використано партнером для визначення факту показу реклами і реакції Користувача. При цьому ми не використовуємо файли "Cookies" для збору інформації про активність Користувача на інших Веб-сайтах з метою показу реклами. Однак ми можемо використовувати анонімні (знеособлені) або узагальнені дані для поліпшення якості реклами в цілому, а також з метою дослідження, розробки або тестування нових і діючих послуг (сервісів) Сайту. В даний час використання "Cookies" є стандартною процедурою для більшості Сайтів. Однак, якщо Вам некомфортно використовувати "Cookies", більшість браузерів дозволяють Користувачам відмовитися від використання "Cookies". У такому випадку функція реєстрації буде для Вас недоступною, також деякі інші функції сайту можуть працювати з порушеннями. Після завершення візиту на Сайт, Ви завжди можете видалити "Cookies" після установки, якщо забажаєте. Лог-файли - для того, щоб належним чином управляти Сайтом, Адміністрація може ідентифікувати категорії користувачів за такими параметрами, як домени і типи браузерів. Ці статистичні дані в їх сукупності передаються веб-фахівцям Адміністрації. Це здійснюється для того, щоб користування Сайтом було приємним для користувачів, а також щоб Сайт був ефективним інформаційним ресурсом. Взаємодія Адміністрації з третіми особами стосовно персональних даних Адміністрація не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цьому розділі. Ми розуміємо, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживаємо всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Адміністрації. На Сайті можуть бути присутніми посилання на інші Сайти (виключно в інформаційних цілях), які в своїй діяльності можуть не використовувати і/або не дотримуватися Політики Адміністрації в сфері конфіденційності і персональних даних. Звертаємо увагу: при переході по посиланню на інші Сайти, дія Політики Адміністрації в сфері конфіденційності і персональних даних на такі Сайти поширюватися не буде. У зв'язку з цим, Адміністрація рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного Сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані суб'єкта персональних даних на Сайті. Відомості про активність (трафіку) на Сайті користувачів, які проходять через нашу мережу або електронну пошту Користувача, захищені відповідно до законодавства. Тобто Адміністрація жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» Користувача при використанні останнім сервісів Сайту, що регламентовано відповідними локальними актами. Захист персональних даних Адміністрація використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональні дані від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Проте, не дивлячись на всі зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають у невіданні адміністрації. Проте, Адміністрація забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Ми надаємо доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних згідно локальних актів.

Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої власниками персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог законодавства. Суб'єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних із персональними даними, за умови надання інформації, встановленої законом. Відстрочка доступу суб'єкта персональних даних до своїх персональних даних не допускається. Відстрочка доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому, загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів. Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення. Рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних може бути оскаржено в суді. Якщо запит зроблено суб'єктом персональних даних за даними про себе, обов'язок доведення в суді законності відмови у доступі покладається на власника персональних даних, до якого подано запит. Згідно законодавства України персональні дані можуть бути передані правоохоронним, судовим органам та іншим установам з метою захисту основ конституційного ладу, моральності, здоров'я, прав і законних інтересів інших осіб, забезпечення оборони країни і безпеки держави.

Права суб'єкта персональних даних

Адміністрація нагадує Вам про Ваші права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI, а саме: - Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; - Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; - На доступ до своїх персональних даних; - Отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних; - Пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; - Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; - На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи порочать честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; - Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду. Вся необхідна інформація представлена в розділі «Захист персональних даних» на офіційному веб-сайті Уповноваженого Верховної Ради з прав людини http://www.ombudsman.gov.ua Якщо Ви хочете оновити свої персональні дані, які були Вами надані Адміністрації, або є якісь зауваження, побажання або претензії щодо Ваших персональних даних, які ми зберігаємо або використовуємо, будь ласка, звертайтеся до нас за електронною поштою: zakaz@economtochka.com.ua або напишіть листа за адресою: Україна, 61020, м. Харків, Григорівське шосе 88, АТ "Новий Стиль"

Зміни

У Справжню політику конфіденційності можуть вноситися відповідні зміни. При цьому права суб'єктів персональних даних, згадані в цій Політиці конфіденційності в редакції на відповідну дату, без їх згоди не можуть бути змінені. Будь-які зміни в Політиці конфіденційності публікуються на Сайті. Щоб уникнути будь-яких непорозумінь щодо обізнаності з внесеними змінам, ми переконливо рекомендуємо звертатися до цієї Політики конфіденційності регулярно. Бажаємо приємно і з користю провести час на нашому ресурсі!

To Top